Üdvözöljük a Pannakex webáruházában!

Rólam

„Egy kutyának nem kell se luxusautó, se hatalmas ház, se drága ruhák. Beéri egy útszélen talált bottal. Lehetsz gazdag vagy szegény, buta vagy okos, agyafúrt vagy tökkelütött, a kutyádnak mindegy. Ő csak szeretetet kér és ad. Hány emberről mondhatod el ezt? Hány ember szeret feltétlen és olthatatlan szeretettel? Hány ember mellett érzed azt, hogy ami Te vagy az különleges?”

(Marley meg én)    

 

Három kutyával élünk együtt, akik nálunk családtagnak számítanak, ezért nagyon fontos, hogy ők is egészségesen táplálkozzanak. Pannika a kicsi tacskóm. A nevünk adott volt. Doxa a nagykutya, Janzikát mentettük. A jelenlegi négy fajta kutyakekszemet sok próbálkozás előzte meg. Minden kekszet egyenként, kézzel készítek.

Az ínyenc falatok lelkes tesztelői a kutyáim és az ismerősök kutyái voltak. Egy kedves ismerősöm azt mondta, hogy szinte veszekedtek, hogy kinek jut több keksz. Az általam sütött falatkák ugyanis emberi fogyasztásra is alkalmas alapanyagokból készülnek.

A négylábú kedvencek közül a lovaink sem maradhatnak jutalom nélkül! A kutyák mellett a lovak is régóta életünk részei, ha beférnének a nappaliba, ők is velünk laknának. A jutalomkeksz nekik is jár... csináltam is nekik.

A szeretetemet és a lelkemet a kekszben adom vissza.